Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
111+1 εικαστικοί
(22 χρόνια δημιουργίας)

Offer
Η παρούσα έκθεσις του συλλογικού οργάνου των εικαστικών καλλιτεχνών της Βορείου Ελλάδος αποτελεί την έκτην κατά σειράν έκθεσιν, η οποία οργανώνεται από το 1984 -έτος ιδρύσεως του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος- εις τους χώρους της Πινακοθήκης της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Η διά πολλοστήν φοράν φιλοξενία της επισήμου εκθέσεως του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. εις την Πινακοθήκην της Εταιρείας καταδεικνύει την σημασίαν που αποδίδει η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών εις την ύπαρξιν και λειτουργίαν αυτού του Συλλόγου, ως παράγοντος ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα εις την διαμόρφωσιν της πολιτιστικής φυσιογνωμίας και της εικαστικής ταυτότητος της πόλεώς μας.
Οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι πολίται της Μακεδονίας έχουν την ευκαιρίαν να επισκεφθούν την έκθεσιν και να γνωρίσουν τους προβληματισμούς και τας κατακτήσεις των εικαστικών δημιουργών της Βορείου Ελλάδος. (Κωνσταντίνος Βαβούσκος, Πρόεδρος Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών)

20χ20 εκ., 264 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 709.04 (Τέχνη, Σύγχρονη), 700.074 (Τέχνη - Κατάλογοι)
Άλλα πρόσωπα: Συλλογικό έργο (Ζωγράφος) , Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Φορέας) ,
ISBN: 978-960-8437-56-2
ISBN (10ψήφιο): 960-8437-56-3
Βάρος: 0.98 κιλά
Εκδότης: Ζήτρος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
30.57
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.09
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.