Μότσαρτ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μότσαρτ

Εικονογραφημένη βιογραφία

Richard Baker

19.27€ -10% 17.34€

"Για πολλούς ο Μότσαρτ είναι ο μέγιστος συνθέτης... Οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε την απλότητα ούτε το μεγαλείο του. Είναι σαν τον Σαίξπηρ: πέρα και πάνω από εποχές." (Richard Baker)

Μαριάννα Παπουτσοπούλου (Μεταφραστής)

Η Μαριάννα Παπουτσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Σπούδασε Αρχαιολογία, Ιστορία της Τέχνης, Γλώσσες και Λογοτεχνία. Δίδαξε τριάντα χρόνια στη μέση εκπαίδευση. Συμμετείχε ενεργά στους αγώνες για την παιδεία και την ισότητα των φύλων. Γράφει πεζό και ποίηση, έχει μεταφράσει Durell, Proust και Baudelaire. Ζει στην Αθήνα και έχει δυο αγαπημένους γιους.

Richard Baker

Richard Baker (Συγγραφέας)

O Richard Baker, συγγραφέας, ραδιοσχολιαστής και παρουσιαστής ειδήσεων στην Τηλεόραση του BBC (1954-1982), είναι κυρίως γνωστός από τις μουσικές εκπομπές του, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές. Από τους διευθυντές του Ιδρύματος "Νέοι και Μουσικοί", είναι μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ορχήστρας Νέων της Μ. Βρετανίας, επίτιμο μέλος του Κολλεγίου Μουσικής του Λονδίνου καθώς και του Βασιλικού Κολλεγίου Μουσικής. Από τα έργα του ξεχωρίζουν "Η μαγεία της μουσικής" και ο "Μουσικός οδηγός". Το 1997 τιμήθηκε με το βραβείο OBE (Order of the British Empire Award).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
162
Διαστάσεις:
26x19
Βάρος:
0.782 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση