Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δικτυακός προγραμματισμός
(Ανάπτυξη εφαρμογών πελάτη-εξυπηρετητή στην οικογένεια πρωτοκόλλων TCP/IP: Linux / Posix Sockets: Περιέχει παράρτημα για Windows Sockets)
Συγγραφείς:   Douglas E. Comer, David L. Stevens,


Δικτυακός προγραμματισμός
Tο λειτουργικό σύστημα Linux αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη δικτυακή κοινότητα ως σύστημα για πολλούς εξυπηρετητές. Αυτή η νέα έκδοση του τόμου 3, που χρησιμοποιεί Linux, απευθύνεται στους προγραμματιστές που επιθυμούν να καταλάβουν πώς να δημιουργούν δικτυακές εφαρμογές. Μιλώντας γενικά, εξετάζει το ερώτημα "Πώς το λογισμικό εφαρμογής χρησιμοποιεί το TCP/IP πρωτόκολλο για να επικοινωνεί μέσω του διαδικτύου;" Το κείμενο επικεντρώνεται στο παράδειγμα πελάτη-εξυπηρετητή και εξετάζει αλγόριθμους για τα τμήματα πελάτη και εξυπηρετητή ενός κατανεμημένου προγράμματος. Παρουσιάζει μια υλοποίηση που δείχνει κάθε σχεδιασμό και εξετάζει τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των application-level gateways και tunneling. Επιπροσθέτως, εξετάζει διάφορα τυποποιημένα πρωτόκολλα εφαρμογών και τα χρησιμοποιεί για να παρουσιάσει τους αλγόριθμους και τις τεχνικές υλοποίησης. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 674 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.4 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα)
Άλλα πρόσωπα: Βασίλειος Δ. Τριανταφύλλου (Μεταφραστής) , Βασίλειος Δ. Τριανταφύλλου (Επιμελητής) , Πέτρος Θ. Λάμψας (Μεταφραστής) , Πέτρος Θ. Λάμψας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-411-537-2
ISBN (10ψήφιο): 960-411-537-5
Βάρος: 1.256 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
50.96
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Douglas E. Comer είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Purdue, όπου διδάσκει δικτύωση υπολογιστών. Είναι σύμβουλος εταιριών, και διδάσκει εκατοντάδες επαγγελματίες και κάθε είδους ακροατήρια σε όλο τον κόσμο σχετικά με το Internet, σε επαγγελματικά σεμινάρια και σε επιτόπιες παρουσιάσεις. Η σειρά των βιβλίων του για τα πρωτόκολλα TCP/IP έχει λάβει εγκωμιαστικές κριτικές και είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Είναι ένας από τους ερευνητές που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του Internet στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στη δεκαετία του 1980, και έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής Internet Architecture Board, της ομάδας που έχει την ευθύνη για την καθοδήγηση της εξέλιξης του Internet, και είναι μέλος της ACM.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.