Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οικονομοτεχνικές μελέτες
(Μεθοδολογία, αξιολόγηση, εφαρμογές)

Οικονομοτεχνικές μελέτες
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τις ανάγκες του μαθήματος "Οικονομοτεχνικές μελέτες" που διδάσκεται σε τμήματα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στα Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. όλης της χώρας.
Στο πρώτο μέρος γίνεται μια σύντομη αναφορά στις επενδύσεις, τους προϋπολογισμούς επενδύσεων και τα κίνητρα για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη, για να κατανοήσει ο σπουδαστής αλλά και ο αρχάριος αναγνώστης τη σπουδαιότητα μιας οικονομοτεχνικής μελέτης καθώς και το πού αυτή απευθύνεται.
Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται αναλυτική παρουσίαση του πλαισίου εντός του οποίου πρέπει να κινούνται οι οικονομοτεχνικές μελέτες. Βήμα-βήμα παρουσιάζεται ο τρόπος εκπόνησης των οικονομοτεχνικών μελετών αλλά και οι απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να διαθέτει ένας μελλοντικός μελετητής. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)

24χ17 εκ., 408 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία ), 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-286-875-1
ISBN (10ψήφιο): 960-286-875-9
Βάρος: 0.772 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.82
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Θεόδωρος Χρήστου Αναστασίου είναι διπλωματούχος του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών του κλάδου οικονομικών επιστημών της σχολής νομικών και οικονομικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι καθηγητής του τμήματος λογιστικής της σχολής διοίκησης και οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Λάρισας και διδάσκει το μάθημα "Οικονομοτεχνικές μελέτες" είκοσι περίπου χρόνια.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.