Έγκλημα στο Da Capo
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Έγκλημα στο Da Capo

Αστυνομικό-πολιτικό μυθιστόρημα

Γιώργος Λακόπουλος

16.96€ -26% 12.55€

Όταν το πτώμα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας βρέθηκε στο πατάρι του Da Capo, η πολιτική σκηνή συγκλονίστηκε. Ποιος είχε συμφέρον να βγάλει από τη μέση τον άνθρωπο που ερευνούσε το παλαιό σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; Νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παράγοντες του δημόσιου βίου και του παρασκηνίου, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναστατώνονται. Όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι σ` ένα κουβάρι με απρόοπτα συμβάντα και αλλεπάλληλους αιφνιδιασμούς, σ` ένα μίτο που ξετυλίγεται με καταιγιστικό ρυθμό κόβοντας την ανάσα του αναγνώστη. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιώργος Λακόπουλος

Γιώργος Λακόπουλος (Συγγραφέας)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος γεννήθηκε το 1956 στα Θεοδώριανα Άρτας και από το 1979 ζει στην Αθήνα. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Το Βήμα", όπου εργάζεται από το 1984. Επίσης έχει εργαστεί στις εφημερίδες "Τα Νέα", "Ελεύθερη Γνώμη", "Εξόρμηση", στα περιοδικά "Ένα" και "Ταχυδρόμος", στην ΕΡΤ, στο Mega και στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Το 1999 κυκλοφόρησε το πολιτικό αφήγημα "Το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ" -μεγάλο μέρος του οποίου έχει δημοσιευθεί προηγουμένως σε συνέχειες στο "Βήμα"- το οποίο συνάντησε ευρεία αποδοχή. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Παπαγιαννακοπούλου κι έχουν δύο κόρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
309
Διαστάσεις:
22x13
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Ένα πολύ σφιχτοδεμένο βιβλίο που κόβει την ανάσα.…

★ ★ ★ ★

Ένα πολύ σφιχτοδεμένο βιβλίο που κόβει την ανάσα. Ο συγγραφέας είναι γνώστης της πολιτικής κυβέρνησης ενός κράτους και της παρούσης ελληνικής πολιτικής σκηνής. Διαβάζεται με αγωνία, με απλή στρωτή αφήγηση, δυστυχώς με πολλά πρόσωπα αλλά στο τέλος ξεκαθαρίζουν όλα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, από τα λίγα καλά ελληνικά "αστυνομικά" μυθιστορήματα. Πάνος Τουρλής

Panos T.
(Αναρτήθηκε στις 10/09/2012)