Ιστορίες αγάπης και φιλίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ιστορίες αγάπης και φιλίας

Geraldine McCaughrean

Έντεκα από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης και φιλίας που γράφτηκαν ποτέ έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το βιβλίο για να μας ταξιδέψουν πολύ μακριά, μέχρι την άκρη της γης και την αρχή του κόσμου. "Η πρώτη οικογένεια", "Ηρώ και Λέανδρος", "Το λάθος το ασυγχώρητο", "Τριστάνος και Ιζόλδη", "Η ιστορία των φύλλων της ιτιάς", "Ο Αρλεκίνος, η Κολομπίνα και ο Πιερότος", "Το ξίφος του Σολομώντα", "Η Περσεφόνη και το ποτάμι της αγάπης", "Ο θάνατος του Θανάτου", "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", "Το παλάτι της αγάπης".

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Geraldine McCaughrean

Geraldine McCaughrean (Συγγραφέας)

Η Τζεραλντίν Μακόγκρεν είναι μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Αφού εργάστηκε για χρόνια σε εκδόσεις, τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Έχει τιμηθεί με τα πιο σημαντικά βραβεία παιδικής λογοτεχνίας: Carnegie, Whitbread, Guardian, UKRA, Smarties, Beefeater κ.ά., ενώ ήταν υποψήφια για το βραβείο Άντερσεν 2004. Έχει γράψει περισσότερα από 130 βιβλία, ενώ έργα της έχουν μεταφραστεί σε 26 γλώσσες. Η συγγραφέας ζει στο Μπέρκσιρ με τον άντρα και την κόρη της.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jane Ray (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
113
Διαστάσεις:
22χ16
Βάρος:
0.255 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση