Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος
(Με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις των κανονισμών)

Χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος
[...] Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να συμβάλλει σε μια όσο το δυνατό καλύτερη γνωριμία του τεχνικού δυναμικού που εμπλέκεται στις κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος, με τεχνολογικά θέματα και παραμέτρους, που καθορίζουν τις λειτουργικές ιδιότητες των χαλύβων οπλισμού σκυροδέματος.

24χ17 εκ., 257 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 620 (Μηχανική), 624.153 (Υλικά)
ISBN: 978-960-7530-67-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7530-67-5
Βάρος: 0.531 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.35
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μαυροειδής, Παναγιώτης Δ.
Ο Παναγιώτης Δ. Μαυροειδής, είναι μεταλλειολόγος - μεταλλουργός μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία υλικών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) για τους χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος, όπως και της Επιτροπής Σύνταξης του Κανονισμού Τεχνολογίας Χαλύβων Οπλισμού Σκυροδέματος (Κ.Τ.Χ.). Ασχολείται επαγγελματικά και ερευνητικά με θέματα που σχετίζονται με τη διαμόρφωση των χαλύβων οπλισμού σκυροδέματος. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημοσιεύσει σχετικές εργασίες και άρθρα σε τεχνικά περιοδικά. Έχει επίσης, σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα, συμμετέχοντας ως εισηγητής σε επιμορφωτικά σεμινάρια μηχανικών και άλλων τεχνικών που εργάζονται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τον έλεγχο ποιότητας έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.