Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανοσολογία
Συγγραφείς:   Donald M. Weir, John Stewart,


Ανοσολογία
Το ανοσοποιητικό σύστημα παίζει σημαντικό ρόλο σε όλους τους κλάδους της ιατρικής ενώ πολλοί επιστημονικοί κλάδοι ωφελούνται από αντιδραστήρια και τεχνικές που βασίζονται στην ανοσολογία. Σε αυτή τη νέα έκδοση τα περιεχόμενα έχουν ενημερωθεί εκτενώς και έχουν ξαναγραφεί σε μια προσπάθεια να περιληφθεί η σημαντική επέκταση στον χώρο αυτό, τα τελευταία χρόνια. Το βιβλίο αυτό είναι χωρισμένο σε δύο μέρη:
-Α Μέρος: Βασική ανοσολογία: περιέχει μια ανασκόπηση των βασικών στοιχείων του θέματος-σκιαγραφώντας θεωρίες και έννοιες με σαφή και ενημερωτικό τρόπο, με τη βοήθεια πολλών διαγραμμάτων.
-Β Μέρος: Ανοσολογία στην Πράξη: ασχολείται με τις εφαρμογές της κατανόησης του ανοσοποιητικού συστήματος σε φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας του ξενιστή, στην κλινική πράξη και σε νόσους. Στο μέρος αυτό κάθε κεφάλαιο αρχίζει με έναν κατάλογο αντικειμενικών στόχων. Καλύπτοντας τους στόχους αυτούς, ο αναγνώστης θα είναι εφοδιασμένος με το βασικό λεξιλόγιο και μια βασική γνώση ανοσολογίας.
Σε όλο το βιβλίο έχει δοθεί έμφαση στην εξήγηση όλων των απόψεων της ανοσολογίας με ευκολονόητη και απλό τρόπο, έτσι ώστε οι φοιτητές της Ιατρικής και των θετικών επιστημών, νέοι στα θέματα της ανοσολογίας καθώς και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που χρειάζονται επανάληψη να βρουν σ΄αυτό το βιβλίο ένα πολύτιμο βοήθημα.

21χ14 εκ., 435 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.079 (Ανοσολογία)
Άλλα πρόσωπα: Γιώργος Φούντας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-7397-02-7
ISBN (10ψήφιο): 960-7397-02-9
Βάρος: 0.586 κιλά
Εκδότης: Ζεβελεκάκη
Έτος Κυκλοφορίας: 1993
Γράψε τη δική σου κριτική
15.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.