Τετράρχης
zoom in
15.43€ -10% 13.89€

Ο Σάνθεναρ έχει γονατίσει. Ο πόλεμος με τους αλλόκοτους λύριγκες συνεχίζεται αμείωτος και η ανθρωπότητα φαίνεται ότι τον χάνει. Όμως, έπονται χειρότερα. Οι Άακιμ εισέβαλλαν και η δύναμή τους μοιάζει ακαταμάχητη: έχουν έναν ολόκληρο στόλο από πολεμικούς συναρμολογητές. Ο Βίθις, ο εξαγριωμένος ηγέτης των Άακιμ, καταριέται την ανθρωπότητα για το χαμό του Άακαν και της φυλής του και, για να αποζημιωθεί, απαιτεί το μισό κόσμο. Το συμβούλιο δεν είναι σε θέση να αντισταθεί. Ακόμα, όμως, κι αν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του, ποιος μπορεί να σβήσει την δίψα του για εκδίκηση;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστας Γερογιάννης (Μεταφραστής)

Ο Κώστας Γερογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε σε ΙΕΚ Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Λογιστικά. Εργάστηκε στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τελευταία του επαγγελματική ενασχόληση είναι η μετάφραση βιβλίων του Φανταστικού (από αγγλικά σε ελληνικά). Έχει μεταφράσει William King, Jeff Long, Ian Irvine, Tad Williams και David Eddings. Ασχολείται με την Επιστημονική Φαντασία και το Φανταστικό γενικότερα από τη δεκαετία του ΄70 και έχει δημοσιεύσει διηγήματα του στα Περιοδικά Αστρική Επαφή, Ανδρομέδα, στο Βing Bang και πιο πρόσφατα στους Δραματουργούς των Γιανν και στα Φανταστικά Χρονικά. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΑΛΕΦ. Του αρέσει ιδιαίτερα το διάβασμα και το άγχος του στη ζωή είναι να διαβάσει τα περίπου 5000 βιβλία της βιβλιοθήκης του. Αμετανόητος, συλλέγει ακόμα.

Ian Irvine

Ian Irvine (Συγγραφέας)

Ο Ίαν Ιρβάιν γεννήθηκε στο Μπάθερστ το 1950, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας και σπούδασε στο Κολέγιο Σεβαλιέ και στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, απ΄ όπου και πήρε PhD στις Θαλάσσιες Επιστήμες, το 1981. Οι δουλειές με τις οποίες ασχολήθηκε ήταν ποικίλες. Από καθαριστής σε εργοστάσιο κεραμικής, μέχρι βοηθός μικροβιολόγου και γενικός διευθυντής περιβαλλοντικού σχεδίου. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 πήρε μέρος σε κάποιες καταστροφικές αποστολές στη Σουμάτρα, κάτι που του έδωσε αρκετές ιδέες για τα βιβλία του. Ασχολήθηκε πάρα πολύ με τις καταδύσεις στους βρώμικους πυθμένες των λιμανιών μετρώντας τα ποσοστά μόλυνσης. Ο Ίαν Ιρβάιν άνοιξε ένα γραφείο μελετών, το 1986, που αναλάμβανε περιβαλλοντικές έρευνες για πελάτες του τόσο στην Αυστραλία όσο και στο εξωτερικό. Θεωρείται ειδικός σε ό,τι αφορά τη μόλυνση των θαλασσών και έχει συντάξει μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς της Αυστραλίας σχετικά με το εθνικό περιβάλλον. Είναι παντρεμένος και ζει στα βουνά του βορειότερου μέρους της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2 από 2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
348
Διαστάσεις:
24x15
Βάρος:
0.558 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση