Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το νερό
(Η σημασία του για την κτηνοτροφία και τον άνθρωπο)
Συγγραφέας:   Ευθύμιος Ν. Στοφόρος


Το νερό
Η κατανόηση της τεράστιας σημασίας της παρουσίας του νερού στη Γη, αναμφίβολα βρίσκεται, άγνωστο από πότε ακριβώς, σε διαρκή εξέλιξη, χαρακτηριζόμενη ωστόσο, από ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός. Αυτό αφορά στην εγγράφως τεκμηριωμένη από την αρχαιότητα αποδοχή της μοναδικής και καθοριστικής συμμετοχής του νερού στην ύπαρξη της ζωής. [...] Η ακριβής καταγραφή της συσσωρευθείσας γνώσης, με την έννοια των δημοσιευμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν είναι ευχερής. Τούτο οφείλεται όχι μόνο στον τεράστιο αριθμό τους, αλλά κυρίως στην αδυναμία συγκρίσεώς τους επειδή προέρχονται από διαφορετικούς πειραματικούς σχεδιασμούς και εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών. Καθίσταται δε η καταγραφή αυτή ιδιαίτερα δυσχερής όταν αποσκοπεί στην εκλαϊκευμένη απόδοση των επιστημονικών ευρημάτων κατά την αναγκαία εφαρμογή τους στην πράξη.
Αυτό ακριβώς είναι το σημείο εκείνο που καθιστά μοναδικό στο είδος του το παρόν σύγγραμμα.
Με απλότητα εκφραστική, αλλά και αυστηρή σαφήνεια παρέχεται η δυνατότητα σε ένα ευρύτατο φάσμα αναγνωστών (φοιτητές, επιστήμονες, παραγωγούς) όχι μόνο να κατανοήσουν τη σημασία του νερού στην πράξη, αλλά και να εφαρμόσουν με ακρίβεια και ευχέρεια τους υποδεικνυόμενους τρόπους διαχείρισης του νερού σε όλους τους τύπους των εκτροφών όλων των αγροτικών ζώων. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 138 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 553.7 (Νερό)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Π. Ζέρβας (Επιμελητής) , Σωφρόνιος Ε. Παπουτσόγλου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-351-476-3
ISBN (10ψήφιο): 960-351-476-4
Βάρος: 0.289 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
14.27
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.