Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές αρχές της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων

Βασικές αρχές της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων

Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.891 4 (Ψυχοθεραπεία), 155.4 (Παιδιά - Ψυχολογία )
ISBN: 978-960-88112-3-2
ISBN (10ψήφιο): 960-88112-3-6
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Άνθρωπος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
25.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

H Κωνσταντία Α. Ζγαντζούρη είναι δρ. κλινικής ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και επιστημονική συνεργάτης κοινωνικής συμβουλευτικής υπηρεσίας στο ΤΕΙ Αθήνας.

Σταύρου, Λάμπρος Σ.
Ο Λάμπρος Σ. Σταύρου είναι καθηγητής ψυχολογίας αποκλίνοντος παιδιού-ειδικής αγωγής, ιδρυτής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ειδικής και Θεραπευτικής Αγωγής (ΕΡ.Ε.Θ.Α.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκδότης του δίγλωσσου περιοδικού (αγγλικά-γαλλικά) με τίτλο "Cahiers de Psychopedagogie Curative et Interculturelle - Journal of Curative and Intercultural Psychopedagogy", επισκέπτης καθηγητής Πανεπιστημίων Σορβόννης, Lyon II, και Pircandie-Jules Verne, μέλος συντακτικών επιτροπών επιστημονικών περιοδικών (European Journal on Mental Disability-Revue Europeenne du Handicap Mental...), υπεύθυνος κοινών ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών σπουδών, επιβλέπων καθηγητής και μέλος επιτροπών κρίσης διδακτορικών και μεταδιδακτορικών διατριβών στην Ελλάδα και στη Γαλλία, επιστημονικός υπεύθυνος ερευνητικών προγραμμάτων, συγγραφέας σχετικών επιστημονικών άρθρων και συγγραμμάτων, εμπειρογνώμων στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Είναι πτυχιούχος του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων, το οποίο του παρέσχε "τας τε της ιερατικής και διδασκαλικής παιδεύσεως νενομισμένας προνομίας", πτυχιούχος φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος και διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης - Universite R. Descartes-Paris V (όπου δομείται η επιστημονική του προσωπικότητα) με εξειδίκευση στην κλινική ψυχοπαθοογία και την ειδική-θεραπευτική ψυχοπαιδαγωγική του αποκλίνοντος ατόμου με έμφαση στη γνωστικο-ψυχαναλυτική προσέγγιση. Η ψυχοκοινωνική προσωπικότητά του προσδιορίζεται από την "πυτιά" της Σουλιώτικης καταγωγής της πολύτεκνης γεωργοκτηνοτροφικής οικογένειάς του με συμβολή στη συγκρότηση της "κοινωνίας των πολιτών", σε συνάρτηση με τα ψυχοκοινωνικά βιώματά του στους τόπους αυτούς "στη συγκυρία" της μετεμφυλιακής Ελλάδας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.