Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο
(Εγχειρίδιο για τη δημιουργία ομάδων διαχείρισης κρίσεων στο σχολείο)
Συγγραφείς:   Stephen E. Brock, Jonathan Sandoval, Sharon Lewis,


Offer
Αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο που αποσκοπεί στην προετοιμασία των σχολείων, ώστε να διαχειριστούν με τρόπο έγκαιρο και αποτελεσματικό περιστατικά κρίσης που πλήττουν τα μέλη της σχολικής κοινότητας, όπως ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, βίαιες επιθέσεις, θανάτους και αυτοκτονίες. Καθώς τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι πλέον σπάνια στα σχολεία, προβάλλει επιτακτική η ανάγκη να λάβουν τα σχολεία μας προληπτικά μέτρα ώστε να είναι προετοιμασμένα να διαχειριστούν άμεσα τέτοιες κρίσεις. Ο παρών οδηγός βοηθά τους σχολικούς ψυχολόγους, τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της εκπαίδευσης να σχεδιάσουν αναλυτικά προγράμματα διαχείρισης κρίσεων, και να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν άμεσες και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις κρίσεων. Οι συγγραφείς του βιβλίου, σχολικοί ψυχολόγοι εξειδικευμένοι στο σχεδιασμό προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων, χρησιμοποιώντας πραγματικά περιστατικά διαχείρισης κρίσεων σε σχολικές κοινότητες, καλύπτουν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό, την αξιολόγηση και την εφαρμογή προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία, καθώς και τη διεξαγωγή ενός ολοκληρωμένου ενδοϋπηρεσιακού επιμορφωτικού προγράμματος που αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς στο σχεδιασμό προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παρέμβασης στην κρίση.

24χ17 εκ., 455 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370.15 (Παιδαγωγική ψυχολογία ), 371.068 (Σχολείο - Διοίκηση και οργάνωση)
Άλλα πρόσωπα: Χρυσή Γ. Χατζηχρήστου (Επιμελητής) , Ευαγγελία Θεοχαράκη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-402-242-7
ISBN (10ψήφιο): 960-402-242-3
Βάρος: 0.997 κιλά
Εκδότης: Τυπωθήτω
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Steven E. Brock, PhD, σχολικός ψυχολόγος στην Ενιαία Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Lodi, στο Lodi της Καλιφόρνιας, είχε ηγετικό ρόλο στη συγκρότηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων του Lodi. Ο δρ. Brock είναι, επίσης, συγγραφέας ή επιμελητής έκδοσης πολυάριθμων δημοσιεύσεων για το θέμα αυτό, οι οποίες περιλαμβάνουν το βιβλίο "Best Practices in School Crisis Prevention and Intervention".

Η Sharon Lewis, MA, σχολικός ψυχολόγος στην Ενιαία Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Lodi, στο Lodi της Καλιφόρνιας, είχε ηγετικό ρόλο στη συγκρότηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων του Lodi.

Ο Jonathan Sandoval, PhD, Καθηγητής Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis, είναι ο συγγραφέας ή επιμελητής έκδοσης αρκετών άλλων βιβλίων για το θέμα αυτό, συμπεριλαμβανομένου του "Crisis Counseling, Intervention, and Prevention in the Schools". Είναι ακόμη πρώην Πρόεδρος του Κλάδου 16 (Σχολική Ψυχολογία) της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.