Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Matlab 6.5

Matlab 6.5

Ο ισχυρός συνδυασμός μεταξύ μητρών, προγραμματιστικών χαρακτηριστικών, γραφικών και εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών καθιστά το MATLAB ένα δυνατό εργαλείο για την επίλυση προβλημάτων που ανήκουν σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία.
Συγκεκριμένα αποτελεί σημαντικό βοήθημα για πληροφορικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, μαθηματικούς και φυσικούς.
Το MATLAB ενσωματώνει στην υπολογιστική του διαδικασία τη σύντομη δημιουργία και απεικόνιση γραφικών και τον προγραμματισμό σ΄ ένα ευέλικτο και ανοιχτό υπολογιστικό περιβάλλον.


Σημείωση: Οι εντολές και τα m-αρχεία του βιβλίου είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eos.uom.gr/paparriz

24χ17 εκ., 374 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-8065-45-1
ISBN (10ψήφιο): 960-8065-45-3
Βάρος: 0.864 κιλά
Εκδότης: Ζυγός
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
39.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Παπαρρίζος, Κωνσταντίνος
Ο Παπαρρίζος Κωνσταντίνος είναι καθηγητής πληροφορικής επιχειρηματικής έρευνας στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Αριστούχος Μαθηματικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος M.Sc. και Ph.D. του Πανεπιστημίου Case Western Reserve (CWR) των ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στους χώρους του Γραμμικού, μη Γραμμικού και Δικτυακού Προγραμματισμού, της Συνδυαστικής Βελτιστοποίησης, της Ανάλυσης Αλγορίθμων και των Δομών Δεδομένων. Ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία περιοδικά του χώρου του. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Διάδοσης του Μαθηματικού Προγραμματισμού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.