Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο σύγχρονης Ελλάδας

Offer
Το εγχειρίδιο σύγχρονης Ελλάδας θέλει να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί σε ένα σύγχρονο κράτος, όπως είναι η Ελλάδα, που είναι τώρα Κράτος-μέλος της Ε.Ε. και συμμετέχει συγχρόνως στη σκληρή ζώνη του Ευρώ, μαζί με άλλες 11 ισχυρές οικονομικά χώρες.

Η απασχόληση, ο τουρισμός, η Παιδεία και η Υγεία αποτελούν δεδομένα τα οποία χρήζουν ανάλυσης και βαθύτερης έρευνας.

Γι΄ αυτό προσπαθήσαμε να τα συμπεριλάβουμε και να τα αναλύσουμε διεξοδικά έως και την παραμικρή τους λεπτομέρεια με ευρεία αναφορά σε βιβλιογραφία.

Η Κοινωνία της Πληροφορίας και ο ρόλος, ο ειδικότερος και ο γενικότερος, των γυναικών αποτελούν επίσης στοιχεία προς διερεύνηση για να αποδειχτεί ότι η γυναίκα σε τίποτα δεν υστερεί από τον άντρα, ο οποίος παραμένει ο σύντροφός της και αντιστρόφως.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

21χ14 εκ., 186 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 320.495 (Πολιτική - Ελλάς)
ISBN: 978-960-02-1918-0
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1918-4
Βάρος: 0.267 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
12.78
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παναγιώτης Ευσταθίου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1976) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου DIPLOMA σε ξενοδοχειακά και διοίκηση τουρισμού του πανεπιστημίου SURREY της Αγγλίας (1977). Από το 1981 έως το 1990 εργάστηκε στη ΓΣΕΕ με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Συνεργάστηκε επίσης με το Κέντρο Μελετών Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της ΓΣΕΕ, του σημερινού Ινστιτούτου Εργασίας, και αρθρογράφησε επί μια δεκαετία στη "Φωνή της ΓΣΕΕ". Κατόπιν εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και την Αναπτυξιακή Δήμων Πειραιά ως επιστημονικός συνεργάτης. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων, το πρώτο εκδόθηκε το 1987 με τίτλο "Συνθήκες Εργασίας και Εργαζόμενοι" και το δεύτερο αναμένεται να εκδοθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μέσα στο 2003, με τίτλο "Η λειτουργία του τουριστικού γραφείου" για τις ανάγκες των μαθητών των ΤΕΕ. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.