Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο απόλυτος οδηγός διαχείρισης έργου
(Ο γρήγορος τρόπος για να υλοποιηθεί το έργο έγκαιρα και στο πλαίσιο του προϋπολογισμού)
Συγγραφείς:   Sebastian Nokes, Alan Greenwood,


Ο απόλυτος οδηγός διαχείρισης έργου
Ο απόλυτος οδηγός διαχείρισης έργου θα σας δείξει, βήμα προς βήμα, πώς να παραδώσετε τα σωστά έργα με το σωστό τρόπο, διατηρώντας την ισορροπία στη ζωή σας. Οι συγγραφείς, χρησιμοποιώντας τις αρχές τόσο του παραδοσιακού μάνατζμεντ όσο και του μάνατζμεντ κρίσιμης αλυσίδας, σας βοηθούν να κατακτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες του καλού μάνατζμεντ έργων και κατόπιν να διερευνήσετε τις καταστάσεις όπου συναντώνται τα καλά έργα με την καλή επιχείρηση. Πώς να διαχειριστείτε τους κινδύνους και τις πολιτικές, πώς να δείξετε την προστιθέμενη αξία ενός έργου, πώς να επικοινωνήσετε προς τα πάνω και προς τα κάτω σε ομάδες έργων, πώς να ενεργοποιήσετε έργα, πώς να μετατρέψετε αποτυχημένα έργα σε επιτυχημένα και πώς να εντοπίσετε πιθανά προβληματικά έργα. Το βιβλίο αυτό, καλύπτοντας όλα τα εννοιολογικά εργαλεία που χρειάζονται για το μάνατζμεντ έργων, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα λεπτά ζητήματα - πώς να διοικήσετε την πλευρά των ανθρώπων στο μάνατζμεντ έργων.
Θα βρείτε ερωτήματα-κλειδιά, καθοδήγηση βήμα προς βήμα και πίνακες ελέγχου ενεργειών που θα σας βοηθήσουν σε κάθε στάδιο για ένα έργο καλά υλοποιημένο:
· Προτού ξεκινήσετε
· Σχεδιασμός
· Προκαταρκτικός καθορισμός της ταυτότητας του έργου
· Πλήρης καθορισμός
· Σχέδιο
· Δόμηση και έλεγχος
· Εφαρμογή
· Κλείσιμο και ανασκόπηση.
Με τον απόλυτο οδηγό διαχείρισης έργου, μπορείτε να έχετε αποτελέσματα έγκαιρα, κάθε φορά.

24χ17 εκ., 302 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.404 (Διαχείριση έργου)
Άλλα πρόσωπα: Θανάσης Αθανασίου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-8386-31-0
ISBN (10ψήφιο): 960-8386-31-4
Βάρος: 0.533 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
17.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.34
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Alan Greenwood είναι ένας πεπειραμένος μάνατζερ έργων και τακτικός λέκτορας του μάνατζμεντ έργων στο Project Value Associates Ltd. Είναι κάτοχος πτυχίου στην ψυχολογία και μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το London Business School.

Ο Sebastian Nokes είναι διευθυντής της Project Value Associates Ltd, μιας ηγετικής επιχείρησης στις συμβουλευτικές υπηρεσίες μάνατζμεντ έργων. Ο Sebastian εκπαιδεύτηκε στο μάνατζμεντ έργων στην ΙΒΜ και στη Royal Air Force. Έχει καθοδηγήσει πολλά έργα στους τομείς της κεφαλαιαγοράς, της τεχνολογίας και των εκδόσεων. Εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην ανάλυση της δομής των έργων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.