Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ποντικο-ομάδες
(Μια ιστορία για παιδιά και στελέχη επιχειρήσεων)

Ποντικο-ομάδες
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έξαρση της "ατομικότητας" αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση η αναφορά στα πλεονεκτήματα της "ομαδικότητας". Αν και η παρούσα έκδοση έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να περιγράψει τον μηχανισμό λειτουργίας των ομάδων σε επιχειρησιακό επίπεδο δεν παύει να αποτελεί και μια αφορμή για ένα γενικότερο προβληματισμό σε κοινωνικό επίπεδο.
Αποτελεί πρόκληση για τον σύγχρονο manager να επιτύχει την χρυσή τομή στην αναλογία "ατομικότητας" και "ομαδικότητας" που θα χρησιμοποιήσει στην επιχείρησή του. Το σίγουρο είναι πως η ατομική πρωτοβουλία και η ομαδική εργασία μπορούν και πρέπει να συνυπάρξουν. Η ισχύς της ανθρώπινης βούλησης μπορεί να πολλαπλασιασθεί με την ομαδικότητα. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί και να ελεγχεί σωστά.
Το πρώτο τμήμα της παρούσας έκδοσης περιλαμβάνει ένα "παραμύθι". Ένα παραμύθι που μπορεί να διαβασθεί εξίσου εύκολα από μικρούς και μεγάλους... με διδάγματα εξίσου χρήσιμα για μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι αρχές ανάπτυξης και διαχείρισης ομάδων με πρακτικά εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει κάθε επιχείρηση και οργανισμός ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα οικονομικής δραστηριότητας.
[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

22χ23 εκ., 77 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Ανδρέας Δεβετζής (Εικονογράφος)
ISBN: 978-960-88872-0-6
ISBN (10ψήφιο): 960-88872-0-8
Βάρος: 0.387 κιλά
Εκδότης: Check Point
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.15
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος είναι Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Προσώπων IPC/IATCA και Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Συμβούλων Check Point. Κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Πατρών, Master of Business Administration (MBA) με ειδίκευση σε θέματα ποιότητας από το Chadwick University, Η.Π.Α., Master of Science (MS) στον τομέα της Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής καθώς και Διδακτορικό (PhD) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Northwestern University, Η.Π.Α. Είναι μέλος των Τεχνικών Επιτροπών TC 176 και ISO/CASCO του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), της Τεχνικής Επιτροπής ISO 17024 του IAF και της Μόνιμης Επιτροπής Τυποποίησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ). Διετέλεσε, επίσης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Έτους Ποιότητας, που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Δρ. Αναστασόπουλος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς ελέγχου ποιότητας προϊόντων, σχεδιασμού, εφαρμογής και επιθεώρησης Συστημάτων Διαχείρισης, QS 9000, ISM Code και Διαχείρισης Κρίσεων. Είναι εγγεγραμμένος Επικεφαλής Αξιολόγησης (Lead Assessor) στα μητρώα του Διεθνούς Οργανισμού Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) και του Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης). Επιπλέον, είναι εγγεγραμμένος επικεφαλής σύμβουλος (Senior Consultant) στα μητρώα του Ελληνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Επαγγελματιών PrCert Hellas. Ο Δρ. Αναστασόπουλος έχει παρουσιάσει σειρές διαλέξεων-σεμιναρίων σχετικά με το σχεδιασμό, την ανάλυση, την μηχανική συμπεριφορά και τον ποιοτικό έλεγχο προηγμένων υλικών, την οργάνωση επιχειρήσεων, την διαχείριση κρίσεων και τον σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης. Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει επίσης, συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Ε.Ε. - Η.Π.Α.)

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.