Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η δυναμική του μάρκετινγκ
(80 σχέδια δράσης και αναλύσεις για αποτελεσματικά στελέχη)
Συγγραφέας:   Philip Kotler


Η δυναμική του μάρκετινγκ
Στο "Η Δυναμική του Μάρκετινγκ", ο Philip Kotler, ο πιο αξιόπιστος στοχαστής του μάρκετινγκ, επιλέγει και εξετάζει τις πιο σημαντικές έννοιες του χώρου αυτού σήμερα και στο μέλλον, παρέχοντας μία φρέσκια και ενδιαφέρουσα προσέγγιση σχετικά με το πώς θα αλλάξει το μάρκετινγκ και πώς οι άνθρωποι του μάρκετινγκ πρέπει να αλλάξουν μαζί του.

Ο Kotler προβάλλει ογδόντα θεμελιώδεις έννοιες του μάρκετινγκ και μοιράζεται με τους αναγνώστες τις φωτισμένες και ενημερωμένες ως προς τη σημερινή πραγματικότητα σκέψεις του, όπως και τη σοφία που αποκτήθηκε με κόπο κατά τη διάρκεια μίας 40ετούς σταδιοδρομίας. Η ασύγκριτη συλλογιστική του φωτίζει θέματα όπως η καθιέρωση μάρκας, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η δημιουργικότητα, η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, το μάρκετινγκ βάσης δεδομένων, η διαφοροποίηση, η καινοτομία, η προβολή προϊόντος, η κατάτμηση της αγοράς.
Από τη "διαφήμιση" έως τον "ζήλο", τα θέματα είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παρέχουν στο αναγνωστικό κοινό εύκολη πρόσβαση σε διάφορες συμβουλές. Το βιβλίο άπτεται του αντικειμένου και χρησιμοποιεί ευθεία προσέγγιση. Είναι αρκετά περιεκτικό για τους μάνατζερ που θέλουν να έχουν ολοκληρωμένες στοιχειώδεις γνώσεις για το μάρκετινγκ και ταυτόχρονα πρωτοποριακό για τους δοκιμασμένους ανθρώπους του μάρκετινγκ που πρέπει να ενημερώνονται για τη συλλογιστική που επικρατεί τώρα στο χώρο.

Είτε πρέπει να "φρεσκάρετε" τις γνώσεις σας σχετικά με την καθιέρωση μάρκας είτε χρειάζεστε νέες στρατηγικές για το μάρκετινγκ που επιτυγχάνεται "στόμα με στόμα", το "Η Δυναμική του Μάρκετινγκ" θα σας προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να είστε ανταγωνιστικοί στην προσέλκυση πελατών σε μια αγορά που μεταβάλλεται ταχύτατα. Είναι ένα βασικό εργαλείο για μάνατζερ, γενικούς διευθυντές, στελέχη του μάρκετινγκ, όπως για όσους θέλουν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές.

Στην επόμενη δεκαετία αλλά και αργότερα, η διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα σε θέματα αγοράς και πελατών θα οδηγήσει στον επαναπροσδιορισμό του μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ δεν θα προσπαθούν απλώς να πουλήσουν τα προϊόντα της εταιρίας τους, αλλά θα σχεδιάζουν πρωτοβουλίες μάρκετινγκ που θα καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της εταιρίας σχετικά με την καθιέρωση μάρκας, την υπηρεσία πελατών, τις διαφημιστικές εκστρατείες, ακόμα και τις δημόσιες σχέσεις. Το "Η Δυναμική του Μάρκετινγκ" σας κρατάει ενήμερους προβάλλοντας τις ταχύτατες αλλαγές που σημειώνονται στο χώρο, παρέχοντας μια φρέσκια άποψη σχετικά με το γνώριμο χώρο του μάρκετινγκ και εξηγώντας γρήγορα τις βασικές έννοιες. Τελικά, θα επιτύχουν εκείνοι που οδηγούν την κούρσα προς το μέλλον του μάρκετινγκ και αυτό το βιβλίο είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τη μάζα.

22χ15 εκ., 224 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
Άλλα πρόσωπα: Τριάδα Αναγνωστίδου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-437-3
ISBN (10ψήφιο): 960-512-437-8
Βάρος: 0.386 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
16.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.40
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Kotler, Philip
Ο Philip Kotler έχει τον τίτλο του S.C. Johnson & Son Distinguished Professor του Διεθνούς Μάρκετινγκ στο Kellog School of Management του Northwestem University. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και το διδακτορικό του στο M.I.T., και στις δύο περιπτώσεις στα Οικονομικά. Ο Δρ. Kotler είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Marketing Management" (Prentice-Hall), που διανύει τη δεκάτη τρίτη έκδοσή του, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο βιβλίο Μάρκετινγκ σε σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Έχει συγγράψει δεκάδες άλλων επιτυχημένων βιβλίων και έχει γράψει περισσότερα από 100 άρθρα σε μεγάλες εφημερίδες. Είναι ο μόνος που έλαβε τρεις φορές το βραβείο, που πολλοί εποφθαλμιούν, το Alpha Kappa Psi για το καλύτερο ετήσιο άρθρο στο Journal of Marketing. Ο καθηγητής Kotler είναι ο πρώτος βραβευμένος με δύο μεγάλα βραβεία: το Distinguished Marketing Educator of the Υear Αward που απενεμήθη από την American Marketing Association (Αμερικανική Ένωση Μάρκετινγκ) και το Philip Kotler Award for Excellence {η Health Care Μάρκετινγκ που απενεμήθη από την Academy for Health Care Services Μάρκετινγκ. Οι πολυάριθμες άλλες μεγάλες βραβεύσεις του περιλαμβάνουν το βραβείο Marketing Educator for the Year Award του οργανισμού Sa1es and Marketing Executives International, το Μάρκετινγκ Excellence Αward του European Association of Marketing Consultants and Trainers, το Charles Coolidge Parlin Μάρκετινγκ Research Award και το Paul D. Converse Award, που απενεμήθη από την American Marketing Association για να τιμήσουν την εξαιρετική συνεισφορά του στην επιστήμη του Μάρκετινγκ. Σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της εφημερίδας Financial Times μεταξύ 1.000 ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, ο καθηγητής Kotler κατατάχθηκε ως ο τέταρτος "σημαντικότερος συγγραφέας/γκουρού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων" του εικοστού πρώτου αιώνα. Ο Δρ. Kotler θήτευσε ως πρόεδρος του College on Marketing του Institute of Management Science, διευθυντής της American Marketing Association, και Επίτροπος του Marketing Science Institute. Ήταν σύμβουλος σε πολλές μεγάλες Αμερικανικές και διεθνείς εταιρείες στους τομείς της στρατηγικής και σχεδιασμού Μάρκετινγκ, της οργάνωσης Μάρκετινγκ, και του διεθνούς Μάρκετινγκ. Έχει ταξιδέψει πολύ σε Ευρώπη, Ασία, κα Νότιο Αμερική, παρέχοντας συμβουλές σε εταιρείες και κυβερνήσεις γύρω από πρακτικές και ευκαιρίες του παγκοσμίου Μάρκετινγκ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.