Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων
(Από τη θεωρία στην πράξη)
Συγγραφέας:   David Butler


Στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Όλες οι επιχειρήσεις περνούν διάφορα στάδια οικονομικής ανάπτυξης και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Κάποιοι από του λόγους αυτούς είναι οι αλλαγές στην αγορά, η αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών ή προϊόντων από τους πελάτες και ο αυξανόμενος αριθμός πελατών. Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσονται οι τρόποι για το πώς να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό την οικονομική μεγέθυνση και πώς να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που συναντάμε στο δρόμο μας.
Το βιβλίο έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, που να απαντά σε μια σειρά εύλογων ερωτημάτων. Και για τον λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Που βρισκόμαστε; Πού θέλουμε να πάμε; Ποιοι είναι οι πόροι που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε εκεί; Τι είδους πολιτικές πωλήσεων και μάρκετινγκ χρειάζεται να αναπτύξουμε; Το βιβλίο εξετάζει τις δυσκολίες από πλευράς προσωπικού και στελέχωσης, την αποτελεσματικότητα της τρέχουσας διαδικασίας οικονομικής διαχείρισης, αλλά και τις ικανότητες του ίδιου του ιδιοκτήτη να οδηγήσει την επιχείρηση στην επιτυχία. Ο σπουδαιότερος σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρακινήσει τον ιδιοκτήτη-μάνατζερ να κάνει έναν ειλικρινή απολογισμό της ως τώρα πορείας της επιχείρησης αλλά και να μεθοδεύσει την μελλοντική της πορεία.

22χ15 εκ., 202 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 158 (Συμβουλευτική), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Μαριάνθη Αναστασοπούλου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-430-4
ISBN (10ψήφιο): 960-512-430-0
Βάρος: 0.35 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
13.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.