Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διεθνή λογιστικά πρότυπα
(Ανάλυση και σύγκριση με την ελληνική πρακτική, εμπειρική διερεύνησή τους)

Διεθνή λογιστικά πρότυπα
Μέσα από την εργασία αυτή γίνεται προσπάθεια να εκτιμηθεί πόσο θα επηρεάσει η εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων την εικόνα μιας εταιρείας, να εξακριβωθούν δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν κατά την εφαρμογή, καθώς και τρόποι για να υπερπηδηθούν οι δυσκολίες αυτές. Επίσης, θεωρήθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον να διαπιστωθεί κατά πόσον οι εταιρείες που θα υποχρεωθούν να υιοθετήσουν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα είναι έτοιμες και σε ποιο βαθμό.
Περιεχόμενα:
-Το γενικότερο πλαίσιο των Εννοιολογικών Αναλύσεων
-Θεωρητική βάση: Παρουσίαση κυριοτέρων Δ.Λ.Π.
-Η Έρευνα
-Συμπεράσματα
-Παραρτήματα
-Βιβλιογραφία
-Summary of Conclusions (in English)

17χ11 εκ., 128 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Η Ελληνική Βιβλιοθήκη του Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-8165-78-6
ISBN (10ψήφιο): 960-8165-78-4
Βάρος: 0.099 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
8.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.57
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Φίλιος, Βασίλειος Φ.
Ο Βασίλης Φίλιος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε./Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. (ειδίκευση στη Λογιστική και την Επιχειρηματική Χρηματοδότηση) με (περαιτέρω) εξειδίκευση σε Χρηματοοικονομικούς - Διαχειριστικούς Ελέγχους (Master Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Southampton) και λήψη Διδακτορικού στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Διετέλεσε Research Associate/Fellow, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το Ακαδημαϊκό έτος 1979-80 ενώ εδίδαξε κατά τα έτη 1985-1992 ως εντεταλμένος επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το Σεπτέμβριο του 2004 διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα που διοργανώνει και υλοποιεί το Τ.Ε.Ι. Πειραιώς από κοινού με το Kingstonj University, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά (σε Διοίκηση Μονάδων Υγείας). Από το Σεπτέμβριο τουι 2005 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίων ως αναπληρωτής καθηγητής. Από τον Οκτώβριο του 2007 διδάσκει στο μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Έχει διατελέσει εισηγητής πολλών σεμιναρίων. Παράλληλα έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Είναι συγγραφέας είκοσι βιβλίων και πλέον των εκατό επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά, επαγγελματικά και ακαδημαϊκά περιοδικά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.