Ο ζωγράφος και η μούσα του
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο ζωγράφος και η μούσα του

Joanne Harris

19.27€ -26% 14.26€
Λονδίνο, 19ος αιώνας. Ο Χένρι Τσέστερ ζωγράφος, ονειρεύεται να βρει το τέλειο μοντέλο, τη μία και μοναδική γυναίκα που θα συνδυάζει αθωότητα και συνάμα ερωτισμό. Τη συναντά στο πρόσωπο της δεκάχρονης Έφι. Δέκα χρόνια αργότερα, η Έφι είναι η ιδανική σύζυγος. Αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο Χένρι δεν είναι αυτός που φαίνεται. Η κοπέλα λαχταρά να νιώσει στοργή και αγάπη, έτσι μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα του Μοζ. Η παράνομη σχέση τους θα την οδηγήσει στον επικίνδυνο υπόκοσμο του εκβιασμού και των φόνων. Εκεί θα συναντήσει τη μυστηριώδη Μάρτα, μια σκιά από το παρελθόν. Και καθώς θα έρχεται στο φως η κρυφή ζωή του Χένρι, η Έφι και η Μάρτα θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους. Ένα ατμοσφαιρικό, γοτθικό μυθιστόρημα, ποτισμένο με τα αρώματα που μόνο η πένα της Τζοάν Χάρις αναδίδει.
Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Joanne Harris

Joanne Harris (Συγγραφέας)

Η Τζόαν Χάρις είναι μισή Γαλλίδα και μισή Αγγλίδα. Ζει στο Μπάρνσλεϊ με τον άντρα και την κορούλα της και διδάσκει τη γαλλική γλώσσα σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Η παγκόσμια αναγνώριση και η επιτυχία στο χώρο του βιβλίου ήρθαν με την "Καυτή σοκολάτα" τα δικαιώματα του οποίου πουλήθηκαν σε 20 χώρες. Το βιβλίο αυτό ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεισήμισι μόνο μήνες, αν και η Χάρις είχε και άλλη επαγγελματική απασχόληση. Η ίδια η συγγραφέας λέει ότι απόλαυσε κάθε στιγμή καθώς έγραφε αυτό το μυθιστόρημα. Έγραφε όλες τις ώρες και παντού, στο σχολείο, στις εξετάσεις, στις διακοπές, τα σαββατοκύριακα, αργά τη νύχτα στο δωμάτιο της κόρης της. "Ήταν και συνεχίζει να είναι μια φοβερή εμπειρία!" λέει. "Γενικά είμαι τεμπέλα και, αν δε μου άρεσε τόσο πολύ να γράφω, δε θα το έκανα καθόλου. Άλλωστε θα συνέχιζα να γράφω ακόμη και αν τα βιβλία μου δεν εκδίδονταν". Η " Καυτή σοκολάτα" γυρίστηκε σε κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Τζόνι Ντεπ, η οποία προβλήθηκε και στη χώρα μας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
443
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.686 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση