Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η πρόκληση του επιχειρείν
(Εμπειρία από την πράξη)
Συγγραφέας:   Ειρήνη Βουδούρη


Offer
Το βιβλίο παρουσιάζει μία σειρά Μελετών Περιπτώσεων επιχειρηματικότητας από την ελληνική πραγματικότητα, με σκοπό να βοηθήσει τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δημιουργία μίας νέας δραστηριότητας. Διάφορες φάσεις της επιχειρηματικής διαδικασίας καταγράφονται και αναλύονται. Πιο συγκεκριμένα το βιβλίο ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με την αναγνώριση και αξιολόγηση της επιχειρηματικής ευκαιρίας, την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδίου, την εύρεση και απόκτηση των απαραίτητων πόρων για την ίδρυση της επιχείρησης, τη διαχείριση και ανάπτυξη της ιδρυθείσας επιχείρησης, αλλά και την επιλογή εναλλακτικών στρατηγικών εξόδου για τη λήξη της δραστηριότητας.

Σημείωση: Πρόλογος: Καθηγητής Σ. Λιούκας.

21χ14 εκ., 189 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βέλτιστες Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρακτικές=Greek Business Case Studies
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.7 (Εταιρείες), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Ι. Δουκίδης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-08-0354-9
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0354-4
Βάρος: 0.306 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
25.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.64
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Βουδούρη, Ειρήνη
Η Ειρήνη Βουδούρη είναι Λέκτορας Διοίκησης και Τεχνολογίας του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διδάσκει μαθήματα "Επιχειρηματικότητας" και "Στρατηγικής" σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Τηλεπικοινωνίες και σε "Μάνατζμεντ και Στρατηγική" στο Παρίσι. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Στρατηγικής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Paris X. Συμμετέχει στο Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει επίσης επαγγελματική εμπειρία σε μελέτες ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.