Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδιασμός μηχανών με τη βοήθεια υπολογιστή
Συγγραφέας:   Ανδρέας Δημαρόγκωνας


Σχεδιασμός μηχανών με τη βοήθεια υπολογιστή
Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί την από καιρό αναμενόμενη και βεβλτιωμένη έκδοση του κλασικού συγγράμματος του Ανδρέα Δημαρόγκωνα, "Σχεδιασμός μηχανών με τη βοήθεια υπολογιστή". Συνδυάζει ένα πλήρες υπόβαθρο στις θεμελιώδεις έννοιες του σχεδιασμού μηχανών με έμφαση στις μεθόδους σχεδιασμού που είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εφαρμογή υπολογιστή.
Το βιβλίο ξεκινάει εξετάζοντας τη μηχανή σαν ένα σύστημα, περιλαμβάνοντας τα στάδια της μεθοδολογίας σχεδιασμού, τις γενικές αρχές του σχεδιασμού μηχανών και του σχεδιασμού για κατασκευή. Αυτή η ύλη ακολουθείται από λεπτομερείς μεθοδολογίες σχεδιασμού στοιχείων μηχανών, όπως συνδέσμων και συγκολλητών συνδέσεων, ελατηρίων και βάσεων μηχανών, δίσκων, φρένων και ιμάντων, εδράνων αντιτριβής και πολλών άλλων. Πραγματικά παραδείγματα και περιπτώσεις μελέτης εισάγουν προβλήματα από τη βιομηχανία και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της υπολογιστικής παιδείας στο σχεδιασμό μηχανών. Αυτό το πρότυπο μαθησιακό εργαλείο έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Ανεξάρατητα κεφάλαια για ευέλικτη χρήση
- Τυπικές διαδικασίες σχεδιασμού και επεξεργασμένα προβλήματα και παραδείγματα
- Περιπτώσεις μελέτης από καταστάσεις του πραγματικού βιομηχανικού χώρο
- Πέντε διακεκριμμένες ομάδες προβλημάτων που βοηθούν την αποφυγή επανάληψης
- Λύσεις με λογισμικό και λογιστικά φύλλα και πρότυπα.

24χ17 εκ., 1116 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621 (Μηχανολογία), 604.2 (Μηχανολογικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Σοφία Δ. Παντελιού (Μεταφραστής) , Σοφία Δ. Παντελιού (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-411-532-7
ISBN (10ψήφιο): 960-411-532-4
Βάρος: 2.078 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
86.63
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

67.57
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο αείμνηστος Ανδρέας Δ. Δημαρόγκωνας, ευρέως αναγνωρισμένος σαν διακεκριμένη αυθεντία σε διάφορες ειδικότητες της μηχανολογίας ιδιαίτερα στο μηχανολογικό σχεδιασμό και τις ταλαντώσεις, διετέλεσε W. Palm Professor of Mechanical Design και Διευθυντής του Manufacturing Program in the School of Engineering and Applied Science at Washington University, St. Louis. Σε μία καριέρα που περιελάμβανε εμπειρία και στον ακαδημαϊκό αλλά και στον εταιρικό τομέα, υπήρξε αποδέκτης διαφόρων πατεντών και συγγραφέας περισσότερων από δεκατριών βιβλίων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.