Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Challenges in Teacher Education

Challenges in Teacher Education
"Challenges in teacher education" is a collection of articles, the compilation of which is the result of a colloquium focusing on the challenges that practitioners face in their daily practice. It makes a positive contribution to any resulting dialogue by presenting particular, pertinent issues, the selection and handling of which should direct teachers and stimulate them to realize that overcoming the related difficulties requires an enquiring approach that they have to adopt throughout their professional lives.
In particular, topics include:
-Use of various techniques for effective teaching practice
-Evaluation and assessment
-Teacher training
-Suggestions for successful learning outcomes

24χ17 εκ., 110 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370 (Εκπαίδευση - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
Άλλα πρόσωπα: Αρετή - Μαρία Σούγκαρη (Επιμελητής) , Ed Joycey (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-12-1354-5
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1354-6
Βάρος: 0.25 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
12.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Βάσω Τοκατλίδου έκανε τις βασικές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και τις μεταπτυχιακές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης - Paris III. Είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και, πριν εκλεγεί καθηγήτρια της ίδιας Σχολής θήτευσε στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα είναι καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Διδακτικής στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Κύριο αντικείμενο της έρευνάς της είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων και μαθησιακών υλικών για την εκμάθηση γλωσσών από μαθητές και ενήλικους επαγγελματίες. Οι τελευταίες αναζητήσεις της εστιάζονται στην ανάπτυξη μοντέλων και εφαρμογών των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Μελέτες και άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και βιβλία της έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Έχει προσκληθεί να διδάξει σε άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και έχει συντονίσει την έρευνα πολλών ευρωπαϊκών διαπανεπιστημιακών προγραμμάτων. Για το επιστημονικό της έργο και για την ευρωπαϊκή της δράση έχει βραβευθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το βραβείο Erasmus, έχει παρασημοφορηθεί δύο φορές από τη γαλλική κυβέρνηση και της έχει απονεμηθεί τιμητική διάκριση από το Δήμο της πόλης της, της Θεσσαλονίκης.

Η Αγγελική Ψάλτου - Joycey είναι επίκουρη καθηγήτρια του Τομέα Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου διδάσκει μαθήματα εφαρμοσμένης γλωσσολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα επιστημονικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις της επικεντρώνονται στη συγκριτική γλωσσολογία, τις διαγλωσσικές σπουδές, τη διδακτική της γλώσσας ως δεύτερης/ξένης, και τις στρατηγικές γλωσσικής εκμάθησης και επικοινωνίας. Στο χώρο της θεωρητικής γλωσσολογίας το ενδιαφέρον της εστιάζεται σε θέματα χρόνου και ρηματικής όψης. Έχει κατ΄ επανάληψη συνεργασθεί με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. Από το 1998 είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας (ΕΕΕΓ) και διευθύντρια των εκδόσεων της ίδιας Εταιρίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.