Παιχνίδι με πριγκίπισσες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Παιχνίδι με πριγκίπισσες

Αργυρώ Κοκορέλη

13.75€ -27% 10.04€
Αν κάποιο βράδυ με πανσέληνο βρεθείς δίπλα σε μια λιμνούλα, στάσου και άκου το ερωτικό τους βρεκεκέξ. Και σκέψου πως μπορεί κι εσύ εκεί να συναντήσεις τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσά σου, αν θελήσεις να μεταμορφωθείς σε βάτραχο.
Ναταλία Καπατσούλια

Ναταλία Καπατσούλια (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σκίτσο, εικονογράφηση και γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Συνεργάστηκε με τα παιδικά περιοδικά "Το Ρόδι" και "Τα Σαΐνια" και με πολλούς εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων: "Ένα συννεφάκι διαδηλώνει", "Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο", "Α,β,γ...ω, αλφαβητάριο τρελό", "Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης", "Η Πουπού και η Καρλόττα", "Από που πάνε στην οδό Δεληγιάννη;", "Ο τράγος και τα επτά λυκάκια".


Αργυρώ Κοκορέλη

Αργυρώ Κοκορέλη (Συγγραφέας)

Η Αργυρώ Κοκορέλη γεννήθηκε στην Πάτρα. Συνεργάστηκε με εφημερίδες και περιοδικά και εργάστηκε σε παιδικά προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Έργα της: "Έκρηξη σιωπής", "Ο Συννεφούλης", "Το χαρούμενο κρεμμύδι", "Πώς γεννήθηκα", "Το παραμύθι της Λίζας που έγινε μαμά", "Η ζωή με τον πατέρα", "Μυθολογία 1, 2, 3, 4", "Ο Αγαθάγγελος", "Ο Ονόματα δε λέμε", "Μια αγάπη για δύο" (Α. Κοκορέλη - Ζ. Σαρρή), "Η τρελόριζα της αγάπης", "Μια μπουνιά κι ένα φιλάκι".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Τζαβάρας

Βασίλης Τζαβάρας (Συνθέτης)

Ο Βασίλης Τζαβάρας γεννήθηκε το 1973. Σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Πέτρο Μαλουκάτο. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου, τζαζ κιθάρας με το Βασίλη Ρακόπουλο, κλασικού τραγουδιού με την Αθανασία Μπεζούγλη και ανωτέρων θεωρητικών με τον Κώστα Βαρότση. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βέλγιο. Από το 1992 και μετά έχει εμφανιστεί σε συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών με συγκροτήματα (Occasional Dream, Take the Money and Run κ.ά.). Έχει ασχοληθεί με μουσική για θέατρο, έχει επιμεληθεί μουσικά εκθέσεις ζωγραφικής, έχει συνεργαστεί με την ομάδα παραγωγής DNA Music in Action ως τραγουδιστής, μουσικός και στιχουργός. Συμμετείχε στην Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών στη Ρώμητο 1999 με τους Occasional Dream και στην Αθήνα το 2003 με το Project 37. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις εμφανίσεις με τους Take the Money and Run, το Belleville Duet και το Project 37. Συνεχίζει τις σπουδές του με τον Κώστα Βαρότση στη σύνθεση.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
54
Διαστάσεις:
23x22
Βάρος:
0.35 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση