Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μάθετε το AutoCAD μέσα από τα αρχιτεκτονικά παραδείγματα
Συγγραφέας:   Γιάννης Θ. Κάππος


Μάθετε το AutoCAD μέσα από τα αρχιτεκτονικά παραδείγματα
[...] Σ΄ αυτό το βιβλίο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να σχεδιάσετε στον υπολογιστή και να εκτυπώσετε στο χαρτί σωστά και γρήγορα τα σχέδιά σας, ξεκινώντας από απλές όψεις και κατόψεις και φτάνοντας μέχρι την τρισδιάστατη αξονομετρική και προοπτική απεικόνιση των δημιουργημάτων σας είτε γραμμικά είτε φωτορεαλιστικά.

Τα παραδείγματα του βιβλίου δεν έχουν να επιδείξουν κάποιο αρχιτεκτονικό κάλλος ούτε διεκδικούν βραβείο αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, αλλά είναι προσεκτικά και έξυπνα επιλεγμένα από το χώρο του κτιριακού σχεδιασμού (τόσο από άποψη δομικών στοιχείων, όσο και από άποψη διακοσμητικών αντικειμένων) ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο τέλος αυτού του βιβλίου υπάρχει ένα συνοδευτικό DVD. Για να το χρησιμοποιήσετε, αντιγράψτε το στο σκληρό σας δίσκο, αφαιρέστε από τα αρχεία των παραδειγμάτων την προστασία έναντι εγγραφής και χρησιμοποιήστε τα αρχεία που αναφέρονται στις οδηγίες της κάθε άσκησης του βιβλίου (αν δεν μπορέσετε να εκτελέσετε τις ασκήσεις του βιβλίου).

Στο DVD αυτό περιλαμβάνονται και όλα τα βίντεο εκτέλεσης των ασκήσεων, οπότε αν κάπου θέλετε να επιβεβαιώσετε τον τρόπο εκτέλεσης των ασκήσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο βίντεο. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

25χ18 εκ., 572 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.307 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-418-106-3
ISBN (10ψήφιο): 960-418-106-8
Βάρος: 1.227 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
35.84
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.26
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και τα "Οι υπολογιστές-μια παρουσίαση με απλά λόγια", "Δουλέψτε με το AutoCAD 13 για το Dos", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 13c4", "Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική Ι", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 14" "Ο φωτορεαλισμός στο AutoCAD 14", "Το Internet με απλά λόγια", Εισαγωγή στο AutoCAD 2000", "Δουλέψτε με το AutoCAD 2000" και "Δουλέψτε με το AutoCAD2000i", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ. Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για την απόδοση των όρων στα ελληνικά, κατά τον εξελληνισμό του AutoCAD 14 που έγινε από την εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.