Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η λειτουργία του ολοήμερου δημοτικού σχολείου στη χώρα μας
(Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση)

Η λειτουργία του ολοήμερου δημοτικού σχολείου στη χώρα μας
Το παρόν δημοσίευμα πραγματεύεται τη λειτουργία των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων από θεωρητική και εμπειρική σκοπιά. Αποτελείται από την εισαγωγή και τα δύο κυρίως μέρη, θεωρητικό και εμπειρικό. Στο πρώτο μέρος, το θεωρητικό, τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα της θεσμοθέτησης του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, παρουσιάζονται θέματα που αφορούν την ίδρυση, την οργάνωση και τη λειτουργία του θεσμού στη χώρα μας, παρατίθενται στοιχεία για την εφαρμογή του στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και καταγράφονται προβλήματα και δυσκολίες εφαρμογής του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου στη χώρα μας. Στο δεύτερο μέρος, το εμπειρικό, εκτίθενται τα δεδομένα της έρευνας, καθώς και τα πορίσματά της. Τα πορίσματά της μπορούν να φανούν χρήσιμα στον εκπαιδευτικό κόσμο, καθώς και στους ιθύνοντες της εκπαιδευτικής πολιτικής.

23χ15 εκ., 252 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370 (Εκπαίδευση), 371 (Σχολείο), 379.2 (Εκπαιδευτική πολιτική)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-833-5
ISBN (10ψήφιο): 960-343-833-2
Βάρος: 0.462 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
18.20
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.38
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Παντελής A. Δεμίρογλου γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και εργάζεται ως δάσκαλος. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Σχολική Παιδαγωγική.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.